000 | 01278nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 210707s2020 sp b spa | ||
017 | _aM 15308-2020 | ||
020 | _a9788469865910 | ||
080 | 1 | _a087:502 | |
080 | 1 | _a087:338.439 | |
100 |
_aSerrano, Lucía ( _eaut _96773 |
||
245 | 3 |
_a¿ Qué comemos? _c/ Lucía Serrano |
|
250 | _a1ª ed | ||
260 |
_aMadrid _b:Anaya _c,2020 |
||
300 |
_a[21] p. _b:il. col. _c;22cm |
||
490 | _aMisión Planeta | ||
500 | _aUnha coleccióndedicada aos obxectivos da Axenda 2030 de Nacións Unidas para un desenvolvemento sustentable. | ||
520 | 3 | _aSabía que a malnutrición afecta a moitas persoas no mundo? Por que hai xente que pasa fame? E por que hai alimentos de ma calidade que non proporcionan os nutrientes necesarios? É importante saber de onde proceden os produtos que comemos. Que podes facer para estar informado? | |
610 |
_aO.N.U. _vAxenda 2030 _9305421 |
||
650 |
_aIngurumena _xBabesa _9128935 |
||
650 |
_aMedio ambiente _xProtección _915283 |
||
650 |
_aAxenda 2030 _xalimentación _9305422 |
||
650 |
_aODS _xODS2 _xODS12 _9305423 |
||
856 |
_uhttps://fondogalego.gal/ods/ _uhttps://tv.uvigo.es/video/5ffea9a17f4538739a4f2034 |
||
997 | _e2 |